Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

D66 mogelijk deelnemer gemeenteraadsverkiezingen

Geplaatst op: 24 april 2017

D66 doet mogelijk mee met de gemeenteraadsverkiezingen in Zwartewaterland. Dat meldt ze in een persbericht, waarin de partij haar kiezers bij de Tweede Kamerverkiezingen bedankt. “D66 wil graag meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen en lokaal werken aan een sociaal liberale samenleving”, aldus de partij, die in Zwartewaterland 600 stemmen kreeg.

“Wij kunnen dit niet alleen en hebben niet alleen uw hulp, maar ook kandidaat-raadsleden nodig”, schrijft D66. Wie interesse heeft en wil meedenken en -doen, kan een bericht aan secretaris@D66zwolle.nl sturen. Mensen die dat doen krijgen een uitnodiging om samen met D66 en andere ge├»nteresseerden te kijken wat men samen kan doen in Zwartewaterland.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500