Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geslaagde ‘streekderby’

Geplaatst op: 24 april 2017

Zaterdag 22 april organiseerde EGSV een gymwedstrijd voor de recreatieve turners en turnsters van EGSV en SVK (Kamperzeedijk). De wedstrijd was verdeeld over drie wedstrijdronden en werd afgesloten met een prijsuitreiking. Er waren veel ouders, familie en andere belangstellenden naar ‘d Overtoom gekomen om de kinderen aan te moedigen. De meisjes lieten oefeningen zien op de lange mat, balk, sprong en brug. Voor de jongens was er een onderdeel ringen in plaats van de balk. Alle kinderen deden erg goed hun best en dat maakte dat de prijsuitreiking extra spannend was. Voor alle kinderen was er een diploma met daarop aangegeven wat er voor cijfer was behaald voor de verschillende onderdelen. Een aantal kinderen ging ook nog met een medaille naar huis. De prijzen werden als volgt verdeeld tussen de beide verenigingen:

Categorie R3:

Marissa Hoekman (EGSV)
Marilene van de Sluis (SVK)
Annelien van de Ridder (SVK)
Stella de Wilde (EGSV)
Lieke Heldoorn (SVK)
Categorie R2:

Floor van Dijk (EGSV)
Irene Heutink (EGSV)
Michelle Rook (EGSV)
Categorie R1:

Lynn Vermeer (EGSV)
Genna van Raalte (SVK)
Joleen Beens (EGSV)
Categorie D3:

Alana Cornoiu (EGSV)
Amber Spoor (EGSV)
Romee van Dijk (EGSV)
Categorie D2:

Tineke Voorhorst (EGSV)
Nanette Westhoff (SVK)
Annet van den End (SVK)
Jongens:

Sijmen Post (SVK)
Arjan Bakker (SVK)
Nathan Vahl (SVK)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500