Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het weer op Koningsdag (door John Poot)

Geplaatst op: 26 april 2017

Het is momenteel ronduit koel voor de tijd van het jaar. De komende avond en nacht gaat het verder opklaren waardoor we te maken krijgen met een koude nacht. Aan de grond kan het matig vriezen dus de voorjaarsbloemen maar afdekken voor de komende nacht.

Koningsdag begint droog, maar wel fris. De zon is in de ochtend nog volop aanwezig maar in de loop van de ochtend komen de eerste stapelwolken vanuit het noordwesten het land binnendrijven. In de middag wordt de bewolking dikker en kan er een bui vallen. De temperatuur stijgt maar naar een graad of 10 en er staat een matige westenwind waardoor het ook fris aanvoelt.

Dus het wordt een aardige koningsdag qua weer alleen is de jas geen overbodige luxe.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500