Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw restaurant Hotel Zwartewater

Geplaatst op: 26 april 2017

Wie bekend is in Hotel Zwartewater kent ook haar twee restaurants: de Combuijs en Brasserie het Vooronder. Laatstgenoemde wordt in de komende weken omgetoverd tot een nieuwe culinaire hotspot. Onder de naam ‘Bij Frank’ gooit eigenaar Sander Frank het over een compleet andere boeg. Het nieuwe restaurant wordt dé plek om te lunchen, dineren of loungen in een luxueuze ambiance.

Restaurant ‘Bij Frank’ wil haar gasten vooral verrassen. Dat doet ze op alle denkbare manieren. Van een verrassende kaart tot bijzondere gerechten en verfijnde presentatie.

“Gasten moeten bij ons verwend worden. Met een vlotte, verfrissende service en verrassende gerechten zorgen we voor een setting waar gasten zich thuis voelen en graag terugkomen. In combinatie met het mooiste uitzicht in wijde omgeving hopen we zo het échte uiteten-gevoel te creëren”, vertelt eigenaar Sander Frank enthousiast.

De belangrijkste reden voor de komst van het nieuwe restaurant is volgens Sander de honger naar verbetering en modernisering. “De afgelopen periode hebben we veel geïnvesteerd in het upgraden van ons hotel en alles eromheen. De volgende stap is een eigentijds restaurant met een trendy lounge-karakter. Een restaurant waar je heen gaat voor een bijzondere ervaring en waar de gerechten nét even boven het maaiveld uitsteken.”

Volg de ontwikkelingen live

In de komende weken zal er hard gewerkt worden aan de realisatie van het nieuwe restaurant. Vanaf 1 mei begint de sloop van de huidige brasserie en in de daaropvolgende weken zal ‘Bij Frank’ langzaam vorm krijgen. Hotel Zwartewater en restaurant de Combuijs blijven tijdens deze periode gewoon geopend. In de week van 17 mei hoopt ‘Bij Frank’ haar deuren te openen voor het grote publiek. Geïnteresseerden kunnen op de tijdelijke website www.bij-frank.nl alle bezigheden volgen via een social media feed. Daarnaast biedt een live webcam de mogelijkheid om stap voor stap de complete metamorfose te bekijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500