Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tachtig voetballertjes willen clubpingelaar worden

Geplaatst op: 27 april 2017

Club Pingelaar Sportclub Genemuiden 2017

Dat een mooie voorjaarsdag en een leuke voetbalactiviteit goed samengaan werd deze week wel duidelijk op Sportpark de Wetering, waar ruim 80 kinderen met veel plezier hebben deelgenomen aan de Club-Pingelaar van het Jaar.

De Club-Pingelaar van het Jaar is gebaseerd op de visie van René Meulensteen, waar de basis ligt om de kinderen eerst de baas te laten worden over de bal d.m.v. coördinatie en voetenwerk, vervolgens aanleren om de 1 tegen 1 situatie te domineren middels diverse technische bewegingen om zo het verschil te creëren in de wedstrijd.

De kinderen hebben, met veel plezier, hun kunsten kunnen vertonen tijdens de verschillende oefenvormen welke begeleid werden door de trainers, jeugdtrainers en trainers in spe van SC Genemuiden! “Via deze weg een bedankje naar alle begeleiders die tijd hebben vrij kunnen maken om deze geweldige dag voor de kinderen te kunnen realiseren. Evenals de moeders die de, door AH Bart Knap aangeboden, gezonde lunch perfect verzorgt hebben! Al met al kunnen we terugkijken op een geweldige dag”, aldus Sportclub Genemuiden.

Op de foto: De deelnemers met op de voorgrond de winnaars

Link naar het fotoverslag:

http://www.sc-genemuiden.nl/image/Seizoen%202016-2017/2017-04-26_Club_Pingelaar/index.html

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500