Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Antwoorden van de Sterrit

Geplaatst op: 28 april 2017

Bij deze, de lang verwachte antwoorden van de sterrit 2017!
Door onder andere het wisselende weer was er dit jaar een geweldige opkomst van 147 deelnemende auto’s. Zo als altijd zagen we weer veel bekende gezichten, maar ook streekgenoten die zich voor het eerst lieten verassen en zelfs een gezin uit Didam was na een zoektocht op Google hier terecht gekomen.
Men vond bij terugkomst vooral enthousiast over de mooie route (alle credits naar Wim van Dalfsen), waren zeer te spreken over de gezelligheid bij de posten en ook de prijstuireiking in het clubgebouw was als vanouds gezellig en gemoedelijk.
De hoofdprijs overall is gewonnen door team Barneveld/ de Jong. Zij scoorden hoog op de vragen, maar ook op de doeopdracht. Alle winnaars zijn benaderd en hebben ondertussen hun prijs op gehaald, met uitzondering van een familie die het verkeerde telefoonnummer door had gegeven. We hebben getracht de prijs persoonlijk langs te brengen, maar ze waren helaas niet thuis. Zij ontvangen voor volgend jaar alvast een deelnameformulier met een extra consumptie! We willen onze sponsoren bedanken en de opbrengst zal ook dit jaar weer goed besteed worden!
Antwoorden vragen:
1. Wat is “haasjes” van dhr. H Lutten?
Eendenkooi

2.Naar welke wetsartikelen verwijst ProRail bij spoorwegovergangen.
22 van de spoorwegnet
461 wetboek van strafrecht

3. Wie was de oorspronkelijke eigenaar van de westermolen?
Gerrit Helmus Snel

4. Wat is de totale hoogte van de molen hier? (Hoonhorst)
+/-21meter

5. Wat voor soort molen ziet u hier?
Amerikaanse windmolen

6. Wat voor soort koevlees kunt u hier kopen?
Limousin

7. Wat betekend WABP?
Whats app buurt preventie

8. Wat mist u in de skyline van Zwolle vanaf deze kant?
(Twee) schoorstenen IJsselcentrale /Harculose centrale.

9. Puzzel bushalte
12+11+3=26 (echter gaf een oplettende deelneemster aan dat dit niet geheel juist was aangezien bij de vraag de zaterdag genoemd was. Dit was echter een foutje wat niet meer te herstellen was bij het nakijken)

10. Vlag mc
Gennerdijk 7

Fotovragen:
1. Herxen

2. Verkavelingsweg 5

3 Haerst VOF

4 Evenbelterweg 16

5 Heetenerdijk 1

6 de Hooislagen 3

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Antwoorden van de Sterrit

  1. Annie Meuleman schreef:

    wat was het bedrag van het boodschappen raden?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500