Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lente laat zich even zien

Geplaatst op: 29 april 2017

De maand april was eigenlijk te koud voor de tijd van het jaar en daar lijkt de komende dagen niet echt veel verandering in te komen. Alleen zondag zal de temperatuur rond de 17 graden zijn en laat de zon  zich geregeld zien.

Vandaag overheerst de bewolking en kan wat regen vallen, maar de zon laat zich ook af en toe zien. De temperatuur stijgt vandaag naar een graad of 12, er staat een zwakke westelijke wind. Vanavond en vannacht klaart het verder op: de temperatuur zakt richting het vriespunt de wind is zwak en draait naar het oosten.

Zondag laat de zon zich met enige regelmaat zien, de enige belemmering die er is, is de sluierbewolking. Er wordt die dag droge lucht vanuit het oosten aangevoerd. De temperatuur stijgt naar een graad of 17. Dit is wel de mooiste dag van het weekend.

De dagen erna verlopen licht wisselvallig met af en toe een bui, temperatuur is rond de 13 a 14 graden en dat is eigenlijk nog steeds wat te koel voor de tijd van het jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500