Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub ook in Rijssen onderuit

Geplaatst op: 29 april 2017

Sportclub Genemuiden blijft het matig doen in de Hoofdklasse B. Ook uit bij Excelsior ’31 werd de ploeg van Jan van Raalte met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Genemuiden zakt daardoor langzaam af naar de middenmoot en kan een plaats in de nacompetitie uit het hoofd zetten.

Vooral een gebrek aan scorend vermogen brak Genemuiden op in Rijssen, zeker nadat Kavak voor rust met een blessure naar de kant moest. Van Raalte was bij rust sowieso al door zijn wissels heen, ook Buitink en Van der Kolk gingen voortijdig naar de kant.

Vlak voor rust kwam Excelsior op 1-0 en na de thee scoorde de ploeg nog twee keer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500