Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel plezier ondanks nederlaag

Geplaatst op: 29 april 2017

Tekst en foto's Helmich Lubberts

Er zijn soms van die wedstrijden waar de einduitslag er niet toe doet, de wedstrijd tussen mensen met een beperking van Excelsior ’31 tegen het A.S.S.S. van SC Genemuiden was er zo één. 

Voorafgaand aan het duel tussen de grote jongens van Excelsior ’31 en SC Genemuiden speelden beide teams vriendschappelijk tegen elkaar. Dit in navolging op het duel dat op 26 november 2016 plaats vond in Genemuiden en een geweldig succes was, kwamen beide teams elkaar nu opnieuw tegen maar dan in Rijssen.

In de korte wedstrijd die volgde en die onder leiding stond van top scheidsrechter erik Braamhaar waren de beide teams in de beginfase redelijk aan elkaar gewaagd,  de spelers die binnen de lijnen stonden lieten zich van hun beste kant zien en maakten er een waar spektakel van. Het was uiteindelijk Excelsior ’31 die de overwinning naar zich toe trok door met 4-0 te winnen van het A.S.S.S. team van Sportclub Genemuiden. De uitslag deed er verder niet toe het plezier in het spel stond voorop, plezier dat bij iedereen duidelijk op de gezichten was af te lezen want daar ging het uiteindelijk om.

Bekijk hier het fotoverslag van de wedstrijd

http://www.sc-genemuiden.nl/image/Seizoen%202016-2017/2017-04-29_Excelsior_ASSS/index.html

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500