Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte voor het Longfonds

Geplaatst op: 30 april 2017

Evie van der Haar en Margriet van der Haar, organisatrices van de Longfondscollecte in Genemuiden, hebben weer meer dan 60 collectantes en collectanten bereid gevonden om volgende week met een collectebus rond te gaan. Dat doen die ‘buslopers ‘ omdat zij weten dat ademen voor ruim één miljoen longpatiënten een voortdurende strijd is. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen.

Van 8 t/m 13 mei is de collecte van het Longfonds. In geheel Nederland gaan dan bijna 40.000 vrijwilligers op pad om geld in te zamelen voor longonder-zoek. Geef aan de collectant en steun onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen.

Het Longfonds

(In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen een ongeneeslijke longziekte, zoals astma of COPD. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Meer informatie over het werk van het Longfonds vindt u op longfonds.nl.)

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500