Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lisanne Kanis rijdt twee keer naar de eerste prijs

Geplaatst op: 30 april 2017

Veel dressuuramazones van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar verschillende wedstrijden. Lisanne Kanis was erg succesvol en nam twee maal de eerste prijs mee naar huis. Ook Erika Henniphof, Janine Flier-Breman, Louanne Eenkhoorn en Giovanna Slurink wisten prijzen op hun naam te zetten.

Lisanne Kanis ging met haar pony Leuns Veld’s Yrian van start op de eerste selectiewedstrijd voor de PhoneHouse-cup in Zuidwolde. De combinatie reed in de gecombineerde klasse M1/M2 categorie D/E twee mooie proeven en kreeg hier 195,5 en 188,5 punt voor. Met dit resultaat won zij twee maal de eerste prijs. Op vrijdag reisde Erika Henniphof af naar een dressuurwedstrijd voor paarden in Zuidwolde. De combinatie reed in de klasse L2 naar een goede score van 195 punten en nam hiermee de tweede prijs mee naar huis.

Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar Kootwijk. In de klasse L2 reed zij met Harley naar 193 punten en wist hiermee de vijfde prijs op haar naam te schrijven. In de klasse M1 kwam Janine Flier-Breman aan start met Hercules. De combinatie reed een fijne proef in een groot deelnemersveld van dertig combinaties en werd beloond met een mooie score van 199 punten. Hiermee won zij de derde prijs.

Louanne Eenkhoorn ging afgelopen vrijdag met haar paard Clinton van start op Hippisch Geesteren. In de hoge klasse ZZ-Licht wist zij in de tweede proef naar 224 punten te rijden. Met dit resultaat legde zij beslag op de tweede prijs. Giovanna Slurink ging op zaterdag van start op Hippisch Geesteren met haar paard Dievittorio. In een groot deelnemersveld won zij in de klasse Z1 de zesde prijs 219,5 punt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500