Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatiegids voor bezoekers Genemuiden

Geplaatst op: 1 mei 2017

Wethouder Visserman van Recreatie neemt zaterdagmorgen 6 mei het eerste exemplaar van een nieuwe informatiegids in ontvangst. Deze ‘Toeristische Infogids Genemuiden’ is bedoeld om toeristen de weg te wijzen. Het seizoen daarvoor is begonnen en het Toerist Info Punt (TIP) is er klaar voor om de gasten te voorzien van een welkomstpakket met informatie over Genemuiden en regio.

Daarmee gaat het feesten in Genemuiden gaat nog even door. De kop van de Binnenhaven en het gebied rondom de Binnenhaven en Havenplein is prachtig vernieuwd, toeristen kunnen met groot plezier de haven binnenvaren. Daarna kunnen ze natuurlijk gebruikmaken van de faciliteiten die Genemuiden te bieden heeft. In het Olde Staduus kunnen bezoekers de nieuwe infogids verkrijgen.

Die is tot stand gekomen en mogelijk gemaakt door het Provisoorfonds, Samen Actief Gemeente Zwartewaterland en advertenties van plaatselijke bedrijven en het Prestige Reclame Team. De vormgeving is van Peptalk.nl en de druk is verricht door Prestige Print Sign.

De vrijwilligers van het Toeristisch Punt trekken  er ’s middags op uit. Eerst de stadswandeling met Gert-Jan Westhoff. Dan naar het Tapijtmuseum en de middag wordt afgesloten bij het Boerendiekhuus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500