Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoetings- en verkoopdag bij Adullam

Geplaatst op: 2 mei 2017

Op DV zaterdag 20 mei wordt er voor de derde keer bij Muiderheim de jaarlijkse ontmoetings- en verkoopdag van de Stichting Adullam gehouden. Op de woonvoorziening woon zesendertig bewoners en overdag zijn ze op de werkvoorziening bezig of ze bezoeken een school in de regio.

Op deze dag zal er van alles te koop zijn zoals: puddingbroodjes, slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit, krentenbrood, warme- en koude vis, boeken, speelgoed, worst, etc. Er zijn zithoekjes voor koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd zodat bezoekers de middagmaaltijd hier ook gerust kunnen gebruiken. Ook voor de kinderen zullen er diverse activiteiten zijn
De verkoopdag is van 10.00 tot 14.00 uur. De plaatselijke Adullam werkgroep, aangevuld met de activiteitencommissie van Muiderheim, organiseren deze ontmoetings- en verkoopdag en zij hopen dat velen deze dag zullen bezoeken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500