Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Voldoende belangstelling’ voor survivalbaan

Geplaatst op: 7 mei 2017

Er is voldoende belangstelling in Genemuiden om de aanleg van een survivalbaan te onderzoeken. Dat is de conclusie van de Survival Brothers na overleg met de gemeente.

De gemeente gaat onderzoeken of er een locatie beschikbaar gesteld kan worden. De betrokken partijen gaan er vanuit dat het een vlak stuk gaat worden, waar verschillende hindernissen opgebouwd gaan worden, een soort stormbaan. Dit is met name voor de jeugd en ouderen een leuke en sportieve uitdaging.

De survivalbrothers (de broers Eenkhoorn die de sport beoefenen) hebben een kleine enquête gemaakt om te peilen hoeveel belangstelling er ongeveer is. Bij een positieve uitkomst volgt nog een uitgebreide enquête houden, om de soorten en hoeveelheid hindernissen te bepalen.

Klik op onderstaande link om de vragen te bekijken

https://docs.google.com/forms/ d/ 19ElwxHI2HqF0nk2sF5YsYkw8YgPGo QXO8iheps_lykE/edit

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500