Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volleybal populair onder bedrijven

Geplaatst op: 11 mei 2017

Het bedrijfsleven mag graag volleyballen. Dat blijkt althans uit de deelname aan het bedrijventoernooi van Ruutvoorn. Waar andere ‘bedrijfstoernooien’ op minder animo mogen rekenen, is dit toernooi populairder dan ooit. Maar liefst 23 teams strijden donderdag om de eer.

Wellicht heeft dat ook te maken met het succes van het nachttoernooi en het grastoernooi van de volleybalvereniging. Ook daaraan doen veel mensen mee. Tot veel extra leden leidt dat overigens niet. Ook doen meer teams mee aan de recreatieve poules dan in de prestatieve.

Later de uitslag.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500