Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actiemarkt Blokhuis groot succes

Geplaatst op: 13 mei 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

De actiemarkt die afgelopen zaterdag werd gehouden op het terrein van het Blokhuis is een groot succes! “Er komen erg veel mensen op af, dat is goed voor het geld, want zo kunnen wij een bus kopen”, zegt een bewoonster van het Blokhuis. Veel familie, maar ook mensen die het Blokhuis een warm hart toedragen doen vandaag dingen die ze anders niet zouden doen. Kloslopen bijvoorbeeld. En als je pech hebt, moest je even later nog een keer, maar dan met een filmende broer of zus erbij. Hoeveel de actie heeft opgebracht is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500