Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters op dreef

Geplaatst op: 14 mei 2017

Afgelopen weekend hebben leden van de Zwartewaterruiters weer goede prestaties neergezet op verschillende wedstrijden in Zuidwolde, Zwolle, Epe en Urk. Lisanne Kanis won de PhoneHouse Cup en ook Giovanna Slurink, Janine Flier-Breman, Briëtt Breman en Joel Zwanepol namen eerste prijzen mee naar huis.

Lisanne Kanis reisde af naar de laatste wedstrijd van de PhoneHouse Cup in Zuidwolde. Hier reed zij met haar pony Leuns Veld’s Yrian een fijne proef in de klasse M1. Zij kreeg van de jury 204,5 punt en won hiermee de eerste prijs. Met dit resultaat waren Kanis en Leuns Veld’s Yrian ook de beste combinatie over drie wedstrijden en wonnen hiermee een mooie mini-tablet van PhoneHouse.

Giovanna Slurink ging in Zwolle van start met haar paard Dievittorio. In de hoge klasse Z1 zette de combinatie twee goede proeven neer en de jury beloonde haar met hoge scores van 230,5 en 231 punten. Met dit resultaat legde zij beslag op de tweede en de eerste prijs. Ook Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar Zwolle. Flier-Breman rijgt met beide paarden het ene succes aan het andere succes en ook in Zwolle was zij drie maal in de top te vinden. In de klasse L2 ging Janine Flier-Breman van start met Harley. De combinatie reed twee uitstekende proeven en de jury gaf haar topscores van 206 en maar liefst 213 punten! Met dit resultaat ging zij de concurrentie in beide proeven ruim voorbij en schreef twee maal de eerste prijs op haar naam. In de klasse M1 ging Janine Flier-Breman van start met Hercules. De combinatie liep met een fijne proef naar 201,5 punt en de tweede prijs.

Briëtt Breman reisde met haar pony Golden Boy af naar een dressuurwedstrijd in Epe. Hier liep zij met een goede proef naar 187,5 punt en won hiermee de eerste prijs.

Springruiter Joel Zwanepol was met zijn pony Sunflower succesvol op Urk. De combinatie sprong in de gecombineerde klasse M/Z categorie C/D/E foutloos en snel rond en wist hiermee de eerste prijs op zijn naam te zetten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500