Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

21 persoonlijke records voor DEK-zwemmers

Geplaatst op: 22 mei 2017

Op zaterdag 20 mei maart werd op Urk deel 7 van de Regionale Tienkamp gezwommen; een leuke en leerzame wedstrijd voor o.a. beginnende wedstrijdzwemmers. Zwemmers van tien verenigingen in de regio gaan met elkaar de strijd aan. In iedere leeftijdscategorie wordt een 1e, 2e en 3e plaats in een gouden, zilveren en bronzen medaille omgezet. Er wordt daarnaast estafette gezwommen. Zaterdag ontmoetten we in het bad ZCU ’78 (Urk) De Nieuwe Slag (Staphorst) en Zignea (Emmeloord).
DEK kwam in deze wedstrijd met 21 zwemmers aan de start en zwom in de 25 programma’s 29 maal individueel in de prijzen: 12 keer goud, 12 keer zilver en 5 keer brons! De gouden medailles gingen naar Lennard Beens, Jirsca van Dalfsen, Edwin Kanis (2x) Lenn Ché Klomp, Isa Koobs, Marianne Naberman (2x) Laurens van der Pligt, Naomi van der Sluis (2x) en Jasper Tuinman.  Het zilver was voor Lennard Beens, Hilde Curfs (2x), Irenka van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn, Leen Ché Klomp, Isa Koobs, Myrthe Kroes, Laurens van der Pligt, Sophie van Someren en Jasper Tuinman. Brons ging naar Tim Bosman (2x), Herniek van Dalfsen, Myrthe Kroes en Kimberley Visscher. Bij de estafettes was er een eerste plaats voor Herniek/ Isa/Laurens/Myrthe en voor Lennard/Andrea/Tim/Sophie. Het team Harryelle/Laurens/Naomi/Lars zwom naar een tweede plaats.
Er zijn 21 persoonlijke records gezwommen: de grootste verbetering is voor Jasper Tuinman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500