Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twaalf leerlingen Maurice van Dijk leggen examen af

Geplaatst op: 22 mei 2017

De trompetklas van Maurice van Dijk, kijkt terug op een geslaagd jaar. Afgelopen zaterdag deden maar liefst twaalf kandidaten hun praktijkexamen voor hun A of B examen op trompet. Het theoriecertificaat hadden ze inmiddels al gevonden. Alle twaalf zijn ze dan ook goed geslaagd al dan niet met lof.

De volgende kandidaten deden mee: Dinand Klein, Henrieke Lindenholz, Fok Kieft, Jorrit Dam, Herbert van Oosten, Marthijn Hattem, Joanne Boer, Herbert Dunnink, Bertran van Rees, Jonah Beens en Rutger van der Zande. Op dit moment werken de leerlingen toe naar het eindconcert. Meer info op: www.mauricevandijk.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500