Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Derde keer Heel Genemuiden zeilt

Geplaatst op: 29 mei 2017

De watersportvereniging houdt op 7 juni voor de derde keer Heel Genemuiden Zeilt. De opzet is om met zo veel mogelijk zeilers uit Genemuiden als samen te gaan zeilen zonder dat hier direct een wedstrijdelement aan vast zit.

Afhankelijk van het weer gaat de koers richting Zwartemeer of Hasselt. “Bij een grotere opkomst kunnen we vanaf half 7 om de 10 minuten starten in groepen; eerst de platbodems, dan de openzeilboten en vervolgens de scherpe jachten. De lengte van de tocht zal mede afhankelijk zijn van het weer”, aldus het bestuur van de vereniging.

Wie mee wil zeilen, kan zich aanmelden via voorzitter@wsvgenemuiden.nl of 06-50203244. Mensen zonder boot kunnen als opstapper mee aan boord.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500