Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nu goed nieuws voor Genemusiment: Vadain hoofdsponsor

Geplaatst op: 29 mei 2017

Was er enkele dagen geleden nog somber nieuws uit het kamp van de organisatoren van Genemusiment te vernemen, nu kan de vlag uit! Vadain, onderdeel van de Venture-groep, heeft zich namelijk als hoofdsponsor verbonden aan Genemusiment 2017. Dit bedrijf, veertig jaar geleden door Harrie van Dalfsen opgericht als een toen nog bescheiden gordijnatelier, heeft zich in de vier decennia sinds die oprichting ontwikkeld tot een belangrijke speler op de markt van raamdecoraties. En daarbij bewerkt men allang niet meer uitsluitend de Nederlandse markt.

Het veertigjarig jubileum vormt voor Vadain de aanleiding om een gebaar te maken naar de bevolking van Genemuiden. En het is een breed gebaar geworden. Waar tijdens de eerste bespreking tussen de werkgroep Genemusiment en de directie van Vadain alleen nog maar sprake was van een bijdrage in de kosten van het hoofdpodium, heeft zich dit gaandeweg ontwikkeld tot een samenwerking die zich letterlijk van de aftrap, ’s morgens op 16 september, tot het allerlaatste programmaonderdeel uitstrekt. De komende weken zullen we via de media steeds opnieuw een tip van de sluier oplichten voor wat die programmaonderdelen betreft. Nu kan al worden verklapt dat het in ieder geval om een spetterend, of zo u wilt, knallend slot zal gaan.

Zijn daarmee alle zorgen van de werkgroep Genemusiment van de baan? Zo mooi zit de wereld jammer genoeg ook niet in elkaar, dus er wordt nog naarstig gezocht naar subsponsors. Maar er is wel wat druk van de ketel en het ruimhartige gebaar van Vadain en de plezierige samenwerking betekenen wel een enorm hart onder de riem voor iedereen die zich inzet om van Genemusiment 2017 op 16 september een onvergetelijke dag te maken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500