Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

STG Eendracht houdt open dag

Geplaatst op: 31 mei 2017

Op 10 juni houdt STG de Eendracht een open dag. Gedurende de hele dag kunnen liefhebbers meedoen aan diverse skeeler- en fietsclinics. “Heb je geen fiets of skeelers? Geeft niets. Fietsen en skeelers, inclusief beschermingsmateriaal is aanwezig op de open dag! Hier kun je gratis gebruik van maken”, aldus STG.

De skeelerclinic start om 10.30 uur en om 13.30 uur en wordt gegeven door de trainers van STG de Eendracht. De fietsclinic start om 10.30 uur en om 13.30 uur. Afhankelijk van het aantal fietsers wordt de route gepland. Voor beide clinics geldt: alle leeftijden zijn welkom! Jong en oud!

Voor de kinderen is er ook een springkussen!

Voor meer informatie mail naar
stgdeeendracht@live.nl of bel 0613378966

of klik hier: STG eendracht flyer open dag

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500