Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Controle hondenbelasting op komst

Geplaatst op: 1 juni 2017

De gemeente gaat handhaving toepassen op de hondenbelasting. Wethouder Visserman zei dat donderdagavond in de raadsvergadering. Het CDA meldde later dit jaar om afschaffen van de hondenbelasting te gaan vragen.

Om het gat dat dan ontstaat te dichten, moet het college van de fractie maar vast op zoek naar dekking. Volgens Visserman is de gemeente beter af als er meer gecontroleerd wordt. Margreet Bosma van het CDA concludeerde daarop dat er dan meer honden ‘gevonden worden’. “Zou dan het tarief verlaagd kunnen worden?”, vroeg ze daarom.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

One thought on “Controle hondenbelasting op komst

  1. HBEENS schreef:

    kattenbelasting dan ook graag invoeren, duivenbelasting is dan ook nog een goed idee want die schijten je ook alles onder.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500