Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

MVG zoekt de stoerste vader

Geplaatst op: 1 juni 2017

Winkelen was nog nooit zo aantrekkelijk voor vaders: op zaterdag 17 juni kunnen ze hun krachten meten in de winkels van Genemuiden. Wie de testen het beste doorstaat, wordt aan het einde van de dag uitgeroepen tot ‘stoerste papa van de regio Genemuiden’. Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) combineert daarmee Superzaterdag en Vaderdag.

Sinds enkele jaren staat in Genemuiden Superzaterdag op de kalender. De winkels puilen dan uit met verrassingen en aanbiedingen. MVG-winkeliers hebben bovendien acties die winkelstad Genemuiden nog aantrekkelijker maken voor de bezoekers.

Met de blik op Vaderdag, een dag later, ontstond het idee voor de stoere mannenbattle in de winkel. “Kinderen vinden het leuk om een stoere papa te hebben. Bij een aantal winkels kunnen de vaders bewijzen dat ze dat zijn. Ze moeten bijvoorbeeld zware blikken optillen, maar ook snel wasgoed van de lijn halen en opstapelen”, legt de organisatie uit.

Die gaat ervan uit dat kinderen en moeders de mannen uit de regio Genemuiden motiveren om aan de wedstrijd mee te doen. In de winkels maken de papa’s kans op prijzen en kortingen. Aan het einde van de dag wordt bovendien bekendgemaakt wie de stoerste papa van allemaal is.

Minder stoere vaders maken ook kans op een smakelijke verrassing. Wie in de week voor Vaderdag iets koopt bij de MVG-leden, dingt namelijk mee naar een rollade. De 43 middenstanders geven allemaal een vleesprijs weg. Tijdens Moederdag reikte de MVG ook al 43 taarten uit aan moeders uit de regio Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500