Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorbereiding volleybaltoernooi in volle gang

Geplaatst op: 5 juni 2017

Volleybalvereniging Ruutvoorn is druk bezig met de voorbereidingen voor het volleybaltoernooi op zaterdag 24 juni op de grasveldjes rond de Greentevijver in Genemuiden.

Het volleybaltoernooi begint ’s morgens en eindigt rond 19.00 uur. Natuurlijk wordt er op deze dag ook een gezellig terras op het trapveldje ingericht waar je in ieder geval iets kunt eten (bijvoorbeeld een lekker broodje ‘kajoen’) en drinken.

Naast het volleyballen met 6 spelers kan ook ingeschreven worden met teams van 4 personen. Buurt-, vrienden-, vriendinnen-, bedrijven-, jeugd- en/of familieteams uit heel Zwartewaterland en daar buiten worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit gezellige en sportieve spektakel.

Er is een prestatie- en een recreatiepoule. Er hebben zich nu al diverse teams aangemeld maar er kunnen er natuurlijk nog meer bij. Naast de heuse ‘beachbar’container wordt er ook gebruik gemaakt van de velden die volleybalvereniging Reflex uit Kampen ook gebruikt voor hun beachvolleybaltoernooien.

Ga lekker volleyballen met je buurman of –vrouw, oom, tante, vader, moeder, vrienden, vriendinnen of collega’s en meld je met een team aan. Een kijkje nemen op de Greente kan natuurlijk ook maar meespelen is beter! Het moet een mooi volleybalfeestje worden.

Aanmelden moet voor 17 juni via het emailadres ruutvoorngrastoernooi@ziggo.nl . Via dit adres volgt dan ook verdere informatie.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500