Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jongste team pakt voetbalprijs jeugdhonk

Geplaatst op: 10 juni 2017

foto's: Erik Eenkhoorn en Enrico Kolk

Het jongst deelnemende team won vrijdagavond het voetbaltoernooi van Jeugdhonk 3:16. Janniek Bonthuis, Marc Boudesteyn, Jan de Lange, Marco Lok en Jasper Tuinman sleepten na een zinderende finale de hoofdprijs van 50 euro in de wacht. Dat werd uitbundig gevierd met (kinder)champagne.

Aan het toernooi (wat plaatsvond achter ’t Olde Staduus) deden in totaal acht teams mee. Vooral aan het eind liep de spanning hoog op, toen zowel in de halve finale als de finale zelf de stand menig keer gelijk uitkwam. De activiteitencommissie van jeugdhonk 3:16 laat weten terug te kijken op een geslaagde avond en bedankt GJ Floors voor de sponsoring van het kunstgras.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500