Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

STG gooit nieuwelingen in het diepe

Geplaatst op: 10 juni 2017

“Als je geen natuurijs hebt, dan moet je op een andere manier wat proberen”, zegt Sjaak Heetebrij van STG De Eendracht. Die heeft vandaag een open dag, om de club te promoten en nieuwe leden te werven. “Het is lastig om de groep van 15-/16-jarigen erbij te krijgen”, zegt hij.

Overweldigend druk was het vanmorgen niet, maar Heetebrij is tevreden. “Je hebt natuurlijk altijd liever wat meer, maar je moet ook een keer tevreden zijn. En er is toch een aardig aantal kinderen gaan fietsen en skeeleren die nog geen lid zijn.”

Vanmiddag om 13:30 start een nieuwe ronde met fiets- en skeelerclinics. Ook is er in het clubgebouw de mogelijkheid om te gaan spinnen. De fietsers rijden tussen de 15 en de 35 kilometer, afhankelijk van de groepsgrootte.

“En er liggen hier folders, voor als mensen meer informatie willen. We zijn ook de hele dag beschikbaar voor vragen”, vertelt Heetebrij. “We hebben nu natuurlijk hartje zomer, maar mensen moeten voor de bouwvak al kaarten aanvragen voor winter.”

Als mensen vandaag niet kunnen, maar wel belangstelling hebben, dan kunnen zij op maandag of woensdag ook bij de training komen om 18:30. “Als je mee wilt doen, dat kan altijd.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500