Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De vijftien over het Land Veno

Geplaatst op: 13 juni 2017

Plukjes Genemuidenaren op het Land Veno, dat kan maar één ding betekenen: de vijftien kilometer van de Wandelvierdaagse steekt dinsdag de pont over. Via Zwartsluis gaat het binnendoor via de Barsbekerbinnenpolder richting Barsbeek en De Krieger. Daar steekt het gezelschap de weg over en gaat via Oppen Swolle terug naar Genemuiden.

In de Barsbeek wacht de koffie. Daar zijn de spieren langzamerhand wat stijvig aan het worden, maar met de gedachte dat de helft van het traject achter de rug is, klinken de deelnemers nog vrolijk. Het mooie weer doet de rest. De eerste avond waren de vijftien kilometer na een dikke 2,5 uur terug in Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500