Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Route Wandelvierdaagse

Geplaatst op: 15 juni 2017

Vanavond eindigt de Wandelvierdaagse. Alle wandelaars komen vanaf 20.00 uur onder muzikale begeleiding Genemuiden binnenlopen. Dit is de route voor de laatste avond:

5 KM

Overtoom,  Ra Grutto, La Stuivenbergstraat, La Tureluur, Ra/La Patrijs, Rd brug over, LET OP !!!! Nieuwe Weg oversteken, Rd brug over, Ra Schering Ra richting rotonde, LET OP!!!! Nieuwe Weg oversteken, Rd Randweg, bij Varkensgat brugje over, Rd naar rotonde, LET OP!!! Oversteken, La Tagweg oversteken, Ra fietspad over de dijk volgen. Aan het eind van de dijk stoppen.  Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten.

10 KM

Overtoom, Ra Grutto, Ra Stuivenbergstraat, La Simondsstraat, Ra Julianastraat, Rd Oosterkaai, Ra/La Sasweg, Ra Sasdijk fietspad volgen, halverwege de dijk Ra trap naar beneden Puttenstraat, La Hasselterdijk, Ra schuin naar beneden, voor brugje Ra/Rd pad langs bergingsvijver, Ra LET OP !!! Nieuwe Weg oversteken, Randweg,  bij Varkensgat brugje oversteken richting rotonde, LET OP !!! oversteken, La Tagweg oversteken, Ra fietspad over de dijk volgen,  La Matenweg, Ra Sansenhekkenweg, Ra Greenteweg. Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten.

15 KM

Overtoom, Ra Grutto, Ra Stuivenbergstraat, Ra Hasselterdijk, Ra Nijverheidstraat, La Biezenstraat, La/Ra richting Cellemuiden, Cellemuiden volgen tot aan Hasselt, Rd LET OP!! Nieuwe Weg oversteken, Ra Wolfshagenweg, Ra Nieuwe Wetering, Rd Zwolsesteeg, La richting rotonde, rotonde oversteken, Rd Tagweg blijven volgen tot aan de Koppel. Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten.

Alle wandelaars worden rond 20:00 binnen verwacht (dijk Koppel) wanneer deze binnen zijn worden de wandelaars binnengehaald door de muziekkorpsen. De route zal dan als volgt zijn Koppel, Ra Achterweg, La Bodemansteeg, Ra Langestraat, La Schoolstraat, Ra J. van Arkelstraat, La Dorus Rijkerstraat, (Defile bij de Meente) La Stuivenbergstraat, d’Overtoom. Bij d’ Overtoom kunnen de medailles opgehaald worden door de wandelaars.

De organisatie wil vragen aan de mensen of de route vanaf de Greentedijk – Koppel zoveel mogelijk autovrij kan zijn. Dit met het opstellen van de muziekkorpsen en wandelaars.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500