Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewoner Kerkplein overloopt verdacht persoon

Geplaatst op: 17 juni 2017

Een bewoner van het Kerkplein overliep vrijdagmiddag een verdachte man. Toen deze de bewoner zag, rende hij er vandoor richting het Havenplein. Het gaat om een man met een zwarte baseball cap die hij achterstevoren droeg.

Of de man iets te maken heeft met meerdere inbraken in Genemuiden en Hasselt is niet bekend. De avond ervoor bezochten inbrekers Slagerij van Ingen en Vivaldi. De politie is vrijdag bezig geweest met sporenonderzoek en buurtonderzoek. Ook worden camerabeelden geanalyseerd. Of er iets weggenomen, is volgens de politie nog ‘niet helemaal bekend’. In Hasselt werd kringloopwinkel Noggus & Noggus bezocht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500