Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Stoere vader’ Peter van de Kamp beleeft superzaterdag

Geplaatst op: 17 juni 2017

Tekst Erik Driessen Foto's Joke Veldman

Met recht een Superzaterdag voor Peter van de Kamp. Hij bleek uiteindelijk de stoerste vader van Genemuiden en wint daarmee een autowasbeurt ter waarde van driehonderd euro bij Autopoetsbedrijf Theo. De prijs is mede mogelijk gemaakt door Koster & Hogeslag.

Van der Kamp won eerder op de dag de Superzaterdagactie bij DA Feenstra. Daarmee sleepte hij een gratis vliegles in de wacht. “Misschien kun je het vliegtuig wassen?”, grapje Andre Feenstra daarom voor ’t Olde Staduus. Daar verzamelden alle 42 stoere vaders van Genemuiden zich rond 17.00 uur.

Sigrid Beens riep vervolgens eerst alle prijswinnaars naar voren: die hadden bij de MVG-leden zich van hun stoerste kant laten zien. Uiteindelijk werd uit al die stoere vaders een winnaar getrokken en dat bleek Peter van de Kamp.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500