Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klus N331 begint, Genemuiden blijft bereikbaar

Geplaatst op: 20 juni 2017

De provincie Overijssel start binnenkort met werkzaamheden aan de N331 bij Hasselt om de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren. De eerste werkzaamheden hebben nauwelijks invloed op de bereikbaar van Genemuiden, zo laat de provincie Overijssel weten in een brief aan betrokken partijen.

Vanaf 10 juli begint de aannemer met het verleggen van kabels en leidingen in de omgeving Vaartweg/N331. De parallelweg tussen Stadsweg en Vaartweg is dan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de parallelweg. De werkzaamheden hebben verder geen invloed op het verkeer dat over de N331 en de Vaartweg (N377) rijdt. De werkzaamheden duren naar verwachting 8 weken.

Ook bij de N331/N759 en de Wolfshagenweg, in Mastenbroek, worden kabels en leidingen verlegd. De oprit richting Zwolle wordt dan voor een langere periode afgesloten. Hoe lang dat precies is wordt later bekend, maar volgens de provincie blijven de Wolfshagenweg en Genemuiden bereikbaar voor al het verkeer. Ook een boring in de N759 heeft daar geen invloed op.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500