Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Forelvissen voor Thuis in Bangladesh

Geplaatst op: 23 juni 2017

Foto Pieter Polman

Forelvissen staat komende zaterdag weer op de kalender. Het zal weer een dag zijn vol gezelligheid en plezier voor zowel vissers als niet vissers, belooft de organisatie. Vissers die forel vangen kunnen deze laten roken voor 1 euro per forel, deze opbrengst is uiteraard ook voor het goede doel. (de laatste visrook ronde begint om 13.00 uur). Dat doel is dit jaar Thuis in Bangladesh, waarvoor het jubilerende bouwbedrijf Van der Steeg zich ook inzet.

“Uiteraard verkopen we ook gerookte forel voor de mensen die niet vissen, maar wel een lekker stukje willen proberen. De kosten zijn €2,50 per gerookte forel. Ook aan de kids is gedacht! We hebben een mooi jungle springkussen dat opgezet word op het parkeerterrein naast het terras van de toneelvereniging”, aldus de organisatie.

Aan het eind van de dag is er weer een spectaculaire verloting die mogelijk word gemaakt door de middenstand van Genemuiden!  Er zullen vanaf een uurtje of 10 loten worden verkocht om de kolk en op het terras. Tussen 12:00-13:00 is er een pauze met op het terras van keet de kolk patat en lekkere snacks!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500