Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljartvereniging haalt een WK naar De Rank

Geplaatst op: 23 juni 2017

De plaatselijke biljartclub geniet momenteel enorme populariteit. Nog slechts enkele jaren geleden was de vereniging op sterven na dood. Inmiddels beweegt zich het ledenaantal richting de 100 en het einde lijkt nog niet in zicht. De aanschaf van het eigen clubgebouw – “de Rank”- is hier ongetwijfeld debet aan, maar ook de organisatie van verschillende evenementen trekt steeds meer mensen richting het groene laken.

Nu is de club er zelfs in geslaagd het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten naar Genemuiden te halen. Dit evenement vindt op zaterdag 15 juli plaats. Zowel leden als niet-leden kunnen aan dit spectaculaire evenement deelnemen.

Opgave is uitsluitend via Whatsapp mogelijk bij de organisatoren :

René Bonthuis: 0032499679955, Willem Oostwoud 0627575609, Klaas van den Berg 0621528280 of Jan Bakker 0651000843.

De aanvang van dit bijzondere toernooi is om 13.30 uur in “de Rank”. Er worden veel deelnemers uit diverse landen verwacht. De prijzen worden – zoals gebruikelijk bij de diverse toernooien – beschikbaar gesteld door slagerij Van Ingen. Het belooft een bijzonder interessante middag te worden. Publiek is van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500