Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Summerfair levert Ichthus 4000 euro op

Geplaatst op: 24 juni 2017

De Summerfair bij Kindcentrum Ichthus heeft vrijdag vierduizend euro opgeleverd. Met dat geld wil de school het schoolplein opknappen.

De fair werd bezocht door veel kinderen en volwassenen. Er was dan ook voor jong en oud veel te doen: De kinderen konden een spelletjeskaart kopen en konden daarmee bijv. cup cakes versieren, schminken, haren laten invlechten, nagels laten lakken, een ritje in een zijspan, op het springkussen of de buikschuifbaan, meedoen met het enveloppenspel, het rad van avontuur of spijkerbroek hangen. Veel kinderen hadden aan 1 spelletjeskaart niet genoeg: vooral de motorritjes in het zijspan en het rad van avontuur waren erg gewild!

Ook voor volwassenen was er genoeg te doen. Veel ouders en leerkrachten van school hadden in de weken voor de Summerfair hard gewerkt aan het maken van mooie spullen voor de verkoop: spullen van steigerhout (bijv. borrelplanken, huisjes, windlichten), bloempotjes met macramé, armbandjes, sleutelhangers, snoeppotjes en snoepzakjes. Deze spullen werden heel goed verkocht. Ook bij het rad van avontuur waren veel mooie prijzen voor volwassenen, o.a. een Senseo-apparaat, actifry, koffer en verschillende cadeaubonnen.

Ook aan de inwendige mens werd goed gedacht en de verkoop van broodjes hamburger en frikandel en het drinken liep dan ook als een trein.

De brodenactie waarbij de kinderen suikerbrood, krentenbrood en ontbijtkoek hebben verkocht heeft dit jaar meer opgebracht dan vorig jaar: top!

De Ichthus School wil iedereen die heeft meegewerkt aan deze Summerfair hartelijk bedanken voor hun inzet of sponsoring!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500