Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Randweg nog zeker twee weken dicht voor verkeer

Geplaatst op: 28 juni 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

De Randweg blijft nog zeker twee weken dicht. Dit in verband met vervolgonderzoek. De gemeente hoopt aan het einde van deze week de resultaten binnen te hebben zodat er stappen ondernomen kunnen worden om de weg zo snel mogelijk weer open te stellen voor verkeer.

Het college van B en W is zich bewust van de hinder die de weggebruiker hiervan ondervindt. Ze beloven dan ook om alles te doen wat in hun vermogen ligt om de weg zo snel mogelijk weer toegankelijk te krijgen.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn

9 thoughts on “Randweg nog zeker twee weken dicht voor verkeer

 1. KB schreef:

  …Erger u niet, verwonder u slechts..
  Rand-weg=
  asfalt-weg
  beleid-weg
  geduld-weg
  geld-weg

 2. Hermandad schreef:

  En nu is het wachten op de volgende afsluitingen ,ivm het extra verkeer dat binnen de kern van Genemuiden de boel aan gort rijd ,en straks de bouwvak in het verschiet ,en nog steeds omrijden ,kosten kunnen juridisch verhaalt worden op de gemeente,van meer gereden kilometers en extra uren door omrijden etc,doordat de gemeente verzuimt snel maatregelen te nemen tbv nieuwe weg.van uitstel komt afstel !!!!!

 3. jan schreef:

  Ik zeg: hekken weg en open die Randweg zolang toch niemand een vinger naar die weg uitsteekt. En dan rustig over de freeslaag heen rijden met aangepaste snelheid(sborden).

 4. WB schreef:

  Te belachelijk voor woorden. nu komt al het verkeer weer door de Simondsstraat. Waarbij ze de zelfde snelheid hanteren als op de randweg. Had wel wat meer daadkracht verwacht van de gemeente

 5. Zeedijker schreef:

  Misschien heeft de gemeente bij de gunning aan degene die de weg heeft “opgekalefaterd” afgelopen jaar, wel bedongen dat er een garantie zat op de werkzaamheden die zijn uitgevoerd………… Of zouden ze dat vergeten zijn?

 6. jaap schreef:

  Jaap
  Ze hebben toen gekozen voor een goedkopen oplossing ,door een slijtlaag aan te brengen op asfalt ,dom.
  Want de weg wordt veel gebruikt en dan komt de teer vanzelf naar boven als je er veel op rijdt.
  Dus goedkoop is duurkoop .
  Jaap

 7. KB schreef:

  De verklaring van de gemeente is zo zacht als de randweg in de hitte.
  Het gaat er natuurlijk om wie de reparatie betalen moet. De aannemer heeft geen haast en wacht tot de gemeente zo onder druk gezet wordt door de burgers, dat die akkoord gaat. En wie er tenslotte betaalt hoeft u niet raden.

 8. jaap schreef:

  Jaap
  We geven eerst een boel geld weg aan onderzoeken en dan beginnen we .
  Gewoon de onderlaag uitfrezen ,nieuwe onderlaag ,nieuwe toplaag ,en klaar is kees
  Jaap

 9. Belachelijk. Dit kan veel sneller. Het is mega druk in Genemuiden met de spits. En dat kan leiden tot gevaarlijk verkeer situaties. Als er een ongeluk gebeurt is de gemeente verantwoordelijk.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500