Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Standwerkersconcours en Muppetstuff op de zomerbraderie

Geplaatst op: 29 juni 2017

De jaarlijkse, grote zomerbraderie zorgt woensdag 5 juli voor een lang lint van kramen in het centrum van Genemuiden. De markt is zeer gevarieerd met de meest uiteenlopende handel. Daarnaast is er een workshopstraat aan de Markt, waar groot en klein een workshop kan volgen. Op het pleintje bij de Hema is er een kleedjesmarkt voor kinderen en de bekende band Muppetstuff uit Zwolle zorgt vanaf 16.00 uur voor veel sfeer met hun viool, gitaar, contrabas en zang!

Tussen de marktkramen staan ook de deelnemers aan het standwerkersconcours. Dit concours wordt gejureerd door Bea Sollie en Jentje Bos, zij reiken ’s avonds om 20.00 uur bij Zin de prijzen uit aan de beste aanprijzers!

De braderie is ook een goede reden om het uitgebreide winkelaanbod van Genemuiden te ontdekken. Gratis parkeren kan vlakbij de markt en winkels.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500