Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steppers presteren in duurrace

Geplaatst op: 2 juli 2017

Stepvereniging West Overijssel is afgelopen zaterdag succesvol geweest tijdens de duurrace op de wielerbaan op de Nedereindse Berg. Drie leden van Stepteam Selles Kamperzeedijk en vier leden van Stepteam Zwolle verschenen aan de start van de race op het parcours van 2.200 meter lengte met een uitdagend klimmetje. Een extra uitdaging vormde de wind die op de oude vuilnisbelt vrij spel had.

Carianne van Harten uit Zwolle veroverde de eerste plaats bij de Dames Masters. Machiel Steenbergen, ook van Stepteam Zwolle, moest na een zware strijd over 50 kilometer het hoofd buigen voor Adriaan Ringoir en werd dus tweede bij de Heren Senioren.

Stepteam Selles Kamperzeedijk veroverde twee podiumplaatsen. Bij de Dames Senioren wist Hermien Koers uit IJsselmuiden zich lang te handhaven in de kopgroep, maar uiteindelijk moest zij ruim een minuut toegeven op de winnares. Na 44 kilometer steppen was het derde treetje haar deel. Johan Klooster, eveneens uit IJsselmuiden, reed een wedstrijd over 22 kilometer en legde beslag op de tweede plaats bij de Heren Cadetten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500