Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Makelaars Maarten Luther onder indruk van Slinger 10

Geplaatst op: 7 juli 2017

Bonthuis Vaartjes Makelaars hoeft zich geen zorgen te maken over de personele bezetting over een jaar of twintig. Leerlingen van groep 2/3 van de Maarten Lutherschool worden met het project ‘de makelaar/woning verkopen/verhuizen’ klaargestoomd voor het makelaarsvak. Maandag regelden de leerlingen zelfs een bezichtiging van Slinger 10 in Genemuiden.

Toen Bonthuis Vaartjes Makelaars hoorde van het project besloot de makelaar van Zwartewaterland de klas uit te nodigen voor een echte bezichtiging. Slinger 10 was een logische optie, een royaal huis in de kindvriendelijke woonwijk ’t Tag.

De makelaars Ester Boudewijn en Freek van den Berg lieten, samen met Isa (de dochter van de verkopers, een natuur talent) het huis zien. De leerlingen kregen de bekende oranje stropdas van Bonthuis Vaartjes om en mochten het huis ook ‘virtueel’ bekijken door de 3D-bril die Bonthuis Vaartjes potentiële huizenkopers ook altijd aanbiedt. Daarna vertelden ze over hun indruk van de woning. Daarbij kwamen veel pluspunten op tafel.

De toekomstige makelaars waren onder de indruk van de trampoline, de ruime tuin die als voetbalveld kan fungeren, de loungehoek met optimale game-omstandigheden en de grote knutseltafel in de woonkeuken. Ook de houtkachel (‘lekker fikkie stoken’), het grote ‘poedelbad’ en de speeltuin voor het huis trokken de aandacht.

De woning in de kindvriendelijke wijk Het Tag is uiteraard ook zeer interessant voor volwassenen. Slinger 10 heeft een mooie relaxruimte, vijf slaapkamers, een zeer ruime tuin en is van alle luxeuze en comfortabele gemakken voorzien. Kijk voor alle informatie op:

http://www.funda.nl/koop/genemuiden/huis-49622996-slinger-10/

Bekijk ook deze film van de bezichtiging.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500