Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steppers reizen naar België

Geplaatst op: 10 juli 2017

Afgelopen weekend moest het stepteam van Selles Auto’s Kamperzeedijk een flink stuk afreisen naar Lozen, België. Bij de gezellige kermiskoers van Lozen stond een stepwedstrijd op het programma. Deze wedstrijd telde tevens mee voor de nationale competitie. De wedstrijd duurde 55 minuten + 1 ronde voor de volwassenen (16 jaar en ouder) en 40 minuten + 1 ronde voor de cadetten (13-15 jaar).

Johan Klooster reed bij de cadetten heren een sterke race. Met een flinke voorsprong op de nummer 3 wist Johan het zilver te grijpen.

Bij de dames senioren leek het er op dat zijn zus Alice Klooster een eindsprint om de derde plek zou rijden tegen één van haar concurrenten. Echter in de laatste ronde werden ze bijna ingehaald door een andere concurrente. Na een spannende, lange eindsprint wist Alice toch beslag te leggen op het brons.

Volgende week reizen twee clubleden af naar Tsjechië voor een wedstrijd in de internationale competitie. Bij deze wedstrijden kan al vast de concurrentie bekeken worden voor het EK dat dit jaar in Oostenrijk plaatsvindt van 18-20 augustus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500