Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Organisatie supportersreizen ondersteunt de jeugd

Geplaatst op: 13 juli 2017

Bus reizen

Na in het verleden al doeltjes, ballenpomp en trainingspakken te hebben gesponsord, heeft de organisatie van de supportsreizen opnieuw attributen beschikbaar gesteld aan de jeugd van Sportclub Genemuiden. “Twee voetvolley netten en vier bazooka doeltjes zijn toegevoegd om te gebruiken bij trainingsactiviteiten, met als doel om de jeugd nog meer te vermaken. Voor de netten is een systeem ontwikkeld zodat deze ook te gebruiken zijn op de kunstgrasvelden, hiervoor willen wij Alexander Lok en zijn werkgever Van Spijker infrabouw uit Meppel bedanken”, laat Sportclub Genemuiden weten.

Door het organiseren van busreizen, geregeld door Cornelis de Vries, Ronald van Dijk, Jan Bosman, Henri Koobs en Gert Heij en een vaste groep reizigers is dit mogelijk gemaakt. Door het kopen van loten waarmee mooie prijzen te winnen waren kwam er extra geld in het laatje, prijzen die vaak belangeloos beschikbaar werden gesteld door sponsoren. Ook door het drinken van een drankje kwam er extra geld vrij, geld wat nu dus is vrijgemaakt om boven genoemde attributen te kopen.

Ook komend seizoen ligt het in de bedoeling om weer diverse supportersbussen te laten rijden naar diverse uitwedstrijden, te beginnen met de eerste wedstrijd naar AJAX Amsterdam. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk, de organisatie rekent ook dan weer op een volle bus!

SC Genemuiden bedankt de organisatie organiseren van deze busreizen en het beschikbaar stellen van de nieuwe attributen, de jeugd is er blij mee.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500