Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonthuis Vaartjes scoort op ‘makelaarsranglijst’

Geplaatst op: 13 juli 2017

Bonthuis Vaartjes Makelaars behoort tot de Nederlandse makelaarskantoren die de meeste woningen verkopen. Dat blijkt uit de Top 250 Woningmakelaardij van het vakblad Vastgoed. De makelaar uit Zwartewaterland staat daarin op positie 138 en behoort zelfs tot de drie best presterende kantoren van de brede regio Zwolle.

“Blij en trots”, reageren eigenaren Freek van den Berg en Bert Vaartjes op de publicatie. Niet alleen de hoeveelheid woningen, maar ook de snelheid van verkopen speelt een rol bij de volgorde op de ranglijst. “Deze positie danken we aan onze plek in de samenleving en daarmee ons brede netwerk. Persoonlijke service aan klanten én een duidelijk plan per woning zijn ook cruciaal”, zeggen de makelaars.

Vernieuwing en inzetten van de moderne mediakanalen zijn ook belangrijk, vinden Vaartjes en Van den Berg. Ze zetten de social media ‘slim’ in. “En dat doen we graag met een knipoog, waardoor acties meer aandacht opleveren. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld gestart met een mediacampagne waarop we veel leuke reacties krijgen. Met creatieve foto’s spelen we in op lokale gebeurtenissen. Ook daarmee brengen we ons aanbod weer onder de aandacht.”

Bonthuis Vaartjes Makelaars heeft een lange geschiedenis in Zwartewaterland. Met vestigingen in Genemuiden en Zwartsluis en een deskundig team medewerkers bedient het kantoor particulieren en ondernemers. “Dankzij dat team én onze relaties staan we zo hoog op deze landelijke ranglijst. Daarvoor willen we iedereen graag bedanken”, aldus Van den Berg en Vaartjes.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500