Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brandweer waarschuwt spookrijders Nieuwe Weg

Geplaatst op: 24 juli 2017

Foto Sijmon Last

Diverse automobilisten reden vanmorgen tegen het verkeer in de Nieuwe Weg op. Die was in de richting van Hasselt door de brandweer afgesloten, in verband met een gaslekkage. Die was ontstaan doordat bij het schoonmaken van sloten een leiding geraakt werd.

Voor de veiligheid van de brandweer en het gevaar van wegvloeiend gas, werd de Nieuwe Weg met pionnen afgesloten bij de rotonde in de richting van Hasselt. Ook was de brandweer zichtbaar aanwezig met blauwe zwaailampen.

“En afzetting zetten wij niet voor niets”, waarschuwt de brandweer op Facebook, in een bericht waar melding gemaakt wordt van automobilisten die de afzetting negeerden. “Wij willen graag ons werk zo veilig mogelijk uitvoeren en geen onnodig gevaar creëren voor onze burgers.” De brandweer vraagt mensen daarom om daar rekening mee te houden. “Bedenk dat we ons werk doen voor uw veiligheid.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500