Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gondelvaart kijken op het water

Geplaatst op: 9 augustus 2017

De traditionele gondelvaart in Belt-Schutsloot is dit jaar vanaf het water te bekijken. Varen in de Wieden vertrekt om 21:45 vanaf Café Restaurant ‘De Belt’ met een boot. Mensen die meegaan, kunnen de gondels en het vuurwerk bekijken op de Kleine Belterwiede.

Na ongeveer anderhalf à twee uur vaart de boot terug naar het restaurant. Voor gasten die bij De Belt dineren zijn de kosten 10 euro per persoon. Mensen die dat niet doen betalen 12,50. Vooraf reserveren (voor de tocht en eventueel eten) bij De Belt (Havezatherweg 4, Belt-Schutsloot) is verplicht en kan door te bellen naar 038-3867221. De rondvaart gaat alleen door als er meer dan tien mensen reserveren.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500