Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkvakantie op het Havenplein

Geplaatst op: 17 augustus 2017

“Terwijl Genemuiden in de bouwvak (bijna) uitgestorven is, wordt er in het centrum keihard gewerkt. Het Havenplein ondergaat een metamorfose onder toeziend oog van prinses Beatrix. Ze oogt tevreden heel met het resultaat. En nu maar hopen dat de terugkerende vakantiegangers daar net zo over denken! En de stratenmakers? Die mogen nu van hun welverdiende vakantie gaan genieten”, mailt Astrid van Dijk als begeleidend schrijven bij haar inzending voor de  vakantiefotowedstrijd van Genemuiden Actueel.

Ook een mooie of leuke vakantiefoto gemaakt? Stuur die naar redactie@genemuidenactueel.nl en ding mee naar een etentje voor twee personen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500