Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jan en Mien Timmerman zijn zestig jaar getrouwd

Geplaatst op: 22 augustus 2017

Foto Tineke Buitink

Jan Timmerman en Mien Visscher traden met elkaar in het huwelijk op 22  augustus 1957 in het gemeentehuis van Genemuiden. Daarom kregen ze dinsdagmiddag burgemeester Bilder op bezoek. Hij kwam het echtpaar op deze heugelijke dag feliciteren met hun diamanten huwelijksjubileum.

Jan en Mien zijn geboren en getogen in Genemuiden. Zij woonden in dezelfde straat, zaten bij elkaar op school en groeiden samen op. Tijdens het flaneren op de Kaai kregen zij verkering. Het echtpaar kreeg vier kinderen, tien kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Het echtpaar Timmerman kijkt ernaar uit om het diamanten huwelijksjubileum te vieren met familie en vrienden. In verband met de vakantie stellen zij dat uit tot september.

Jan heeft van jongs af aan hard gewerkt in de kokosfabriek van zijn vader. Na het overlijden van zijn vader vormden Jan en zijn broer de directie van de plaatselijke tapijtfabriek Timzo. Jan was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de fabriek. Zijn broer was commercieel verantwoordelijke en met regelmaat op handelsreis. Op 65-jarige leeftijd hebben de zonen van Jan en Mien het bedrijf overgenomen. Mien was tot haar 21ste jaar werkzaam op de boerderij van haar ouders. Daarna ondersteunde zij haar man in zijn werk.

Jan zijn grootste hobby is zijn werk. Hij is nog steeds betrokken bij het familiebedrijf. Dagelijks brengt hij zijn oud-collega’s een bezoekje. Mien houdt van handwerken en lezen. Ze doen graag samen boodschappen en houden ervan een restaurant te bezoeken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500