Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste presentatiegids voor Breman

Geplaatst op: 24 augustus 2017

Breman Installatiegroep ontving donderdag weer de eerste presentatiegids van Sportclub Genemuiden. Het team van Sportclub Media in samenwerking met Comceptum Genemuiden & Grafischbedrijf Zalsman hebben weer een prachtige gids gemaakt.

Als iedereen volop van de vakantie geniet wordt er druk gewerkt door de vrijwilligers en Johan  om van de gids weer een uniek exemplaar te maken en op tijd drukklaar te hebben. De lat ligt hoog dit jaar na het winnen voor de tweede keer van de Gulden Gids Award met de afgelopen editie voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal van Nederland. Of dit ook dit jaar weer gaat lukken is over een aantal weken bekend. Namens hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIE groep, die onlangs de sponsorovereenkomst met SC Genemuiden openbrak en verlengde tot Juli 2023, waren Tiem Breman en Sijm van Lente aanwezig om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen van Raymond van Dijk en Klaas Eenkhoorn namens Sportclub Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500