Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mediterraanse avond bij De Kaaihof

Geplaatst op: 24 augustus 2017

Om het fijne vakantiegevoel nog even vast te houden organiseert de Kaaihof op zaterdag 2 september een Mediterraanse avond. In de Havenkamer kunt u lekker nagenieten en bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van heerlijke proeverijtjes en gerechten uit de Franse, Spaanse, Italiaanse en Griekse keuken.

De Kaaihof serveert deze avond een gevarieerd 3-gangen menu bestaande uit een uitgebreide proeverij vooraf gevolgd door een hoofdgerecht naar keuze, dit gerecht wordt ter plekke in de Havenkamer voor u bereid. Als afsluiter van het diner is er een grand dessert van diverse kleine nagerechten uit de Mediterraanse keuken. De kosten voor dit 3-gangen menu bedragen 29,50 euro per persoon. Reserveren kan via info@dekaaihof.nl of tel. (038) 385 45 33.

Het menu ziet er als volgt uit: Menu

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500