Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Broederband bij polderconcert Mastenbroek

Geplaatst op: 25 augustus 2017

De commissie Mastenbroek Gastvrij houdt 2 september weer het jaarlijks terugkerend Polderconcert. Met de Nederlands Hervormde kerk als achtergronddecor zal het concert plaatsvinden in het park achter de kerk. Dit jaar is muziekvereniging de Broederband uit Kampen uitgenodigd om het Polderconcert te verzorgen.

Muziekvereniging de Broederband is een zittend harmonieorkest uit Kampen. Het orkest heeft in de ruim honderd jaar dat ze al bestaat haar sporen breed verdiend.

Ieder jaar weer probeert de commissie een mooie, verrassende plek te vinden in het hart van de polder Mastenbroek om een concert te organiseren. “Na de pastorietuin en de kerk zoeken we dit jaar een van de mooiste en meest rustgevende plaatsen van de polder op; het park achter de basisschool en kerk. Midden in het groen onder de schaduw van de kerktoren kunt u genieten van dit mooie concert! Bij slecht weer zullen we uitwijken naar een droge locatie in de buurt”, aldus de organisatie.

Inloop is vanaf 14.00 uur. er is catering aanwezig met koffie, thee etc. Aanvang van het concert is 14.30 uur.
De toegang is gratis (vrije gift).

U kunt het park bereiken via het schoolplein van CBS de Driemaster, Kerkwetering 2 in Mastenbroek .
Voor meer informatie zie www.poldermastenbroek.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500