Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk elke vrijdag en zaterdag open

Geplaatst op: 31 augustus 2017

12 jaar of ouder en op zoek naar een leuke plek om samen met je vrienden naartoe te gaan? Wil je andere leeftijdsgenoten ontmoeten? Jeugdhonk 3:16 is dé perfecte plek om nieuwe contacten te leggen of om met vrienden af te spreken. De ruimte in ’t Olde Staduus is vanaf nu vrijdag en zaterdag weer open.

“3:16 is een gzellig ingericht honk, met een mooie bar, ruime zithoek en leuke games. Je kunt er samen een potje airhockey spelen, tafelvoetballen, tafeltennissen, poolbiljarten of gewoon lekker op de bank even bijkletsen. Ook zijn er leuke games op de X-box. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten. Hierbij kun je denken aan een voetbaltoernooi, bingo of bijvoorbeeld een spannend bosspel. n dat alles in een prettige en verantwoorde sfeer. Precies wat je van de naam 3:16 mag verwachten. Ga naar www.jeugdhonk3:16 en lees meer over onze missie”, aldus de organisatie.

Er zijn 2 aparte ruimten; een honk voor jongeren vanaf 12 jaar en een honk voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500